Zenés színház > Ezeregy éjszaka musical jegyek

Ezeregy éjszaka musical jegyek

Ezeregy éjszaka musical jegyek

Helyszín: ParaPark
Dátum: Folyamatosan

JEGYVÁSÁRLÁS

Geszti Péter, Tasnádi István és Monori András meghatározó szereplői a hazai színházi életnek. Nevükhöz olyan sikerek kötődnek, mint a Made in Hungaria, Portugal, A Pál utcai fiúk és még sorolhatnánk. Első közös muskájuk pedig mi más lehetne, mint egy családi musical.

Az ezeregy éjszaka csodálatos, burjánzó mesevilága csaknem kétezer éves. A történetfolyam arab, perzsa, indiai és kínai elemeiből ezúttal Tasnádi István, Geszti Péter és Monori András alkotott varázslatos zenés darabot. Az izgalmas world musical kerettörténetében Sahriár király szerelmi bánattól szenved, míg elé nem vezetik a rabnő Seherezádét, aki - hogy életét mentse - példázatos történetbe kezd. Ebben megelevenednek a mesés kelet legendás figurái, Harún, a naiv királyfi, Jázmin, a meseszép hercegnő, az agyafúrt tolvaj, a gonosz Dzsáfár és természetesen a nagydumás Dzsinn.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is. 

Az izgalmas worldmusical kezdetén Sahriár király szerelmi bánatban szenved, de elé vezetik Seherezádét, a rabnőt, aki – hogy életét mentse és a királyt felvidítsa – mesélni kezd. Meséiben megelevenedik a varázslatos kelet világa, különleges hőseivel, vicces vagy épp félelmetes figuráival; királyfival, hercegnővel, tolvajjal és gonosz varázslóval, no és persze mindannyiunk kedvencével, a nagydumás Dzsinnel.

Az Ezeregy éjszaka musical 2023. novemberében kerül bemutatásra Budapesten a Pesti Magyar Színházban. A budapesti Ezeregy éjszaka szereplői között ott lesz Pavletits Béla, Jenes Kitti, Horváth Sisa Anna, Rancsó Dezső, Fillár István, Szatmári Attila, Barsi Márton is. Az előadás többes szereposztásban kerül színpadra.

Ebben az egzotikus és szórakoztató kalandtörténetben egymást követik a váratlan fordulatok, miközben olyan dalok csendülnek fel, amelyek valószínűleg a következő évek nagy slágerei lesznek Magyarországon. A Pesti Magyar Színház közönsége pedig abban a szerencsés helyzetben van, hogy Budapesten elsőként találkozhat ezzel a pompás előadással, a legelső magyar worldmusicallel!

A Pesti Magyar Színház 2023-as budapesti előadásokra már elkezdődőtt!

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

JEGYVÁSÁRLÁS

A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket használunk.

Top