Zenés színház > Az Operaház Fantomja jegyek

Az Operaház Fantomja jegyek

Az Operaház Fantomja jegyek

Helyszín: Madách Színház
Dátum: Folyamatosan

JEGYVÁSÁRLÁS

Andrew Lloyd Webber nagy sikerű musicalje Magyarországon először került színpadra új verzióban. A magyar előadást Szirtes Tamás rendezte meg a Madách Színházban igazi sztárszerepsoztásban. 

A musical története:

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.
Kigyulladnak a csillár fényei, és egyszerre régi pompájában ragyog fel az egykori párizsi Operaház.

Felidéződik egy nagy szerelem története. Szereplői: Raoul, a romantikus fiatal gróf és Christine, a bájos, tehetséges énekesnő. Kettőjük között azonban ott áll egy titokzatos harmadik személy, aki mindent elkövet boldogságuk ellen.
A rejtélyes harmadik: az Operaház Fantomja, aki a színház alatti labirintusban él. Ez az ember nem riad vissza semmilyen eszköztől, hogy elnyerje Christine szerelmét.
Ki ez a fantasztikus lény?
Zseniális zenész, tudós, építész, feltaláló, szenvedélyes szerelmes vagy szörnyszülött zsaroló gyilkos?
Erről szól ez az este, erről szól ez a - Andrew Lloyd Webber csodás zenéjével átszőtt - szenvedélyes és látványos musical.

Főszereplők: Csengeri Attila, Posta Victor, Sasvári Sándor, Fonyó Barbara,Mahó Andrea,Homonnay Zsolt, Magyar Bálint, Nagy Sándor, Sáfár Mónika,  Szerednyey Béla, Galbenisz Tomasz,Bencze Ilona, Vikidál Gyula

Jegyárak lentebb!

JEGYVÁSÁRLÁS

A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket használunk.

Top