Koncert > 100 tagú Cigányzenekar Ünnepi koncert vacsorával

100 tagú Cigányzenekar Ünnepi koncert vacsorával

100 tagú Cigányzenekar Ünnepi koncert vacsorával

Helyszín: Budapest Kongresszusi Központ
Dátum: 2023. december 30.

JEGYVÁSÁRLÁS

ZENE-BOR - A 100 Tagú Cigányzenekar Ünnepi Koncertje a Budapesti Kongresszusi Központban. 

Már hagyománnyá vált a 27. alkalommal megrendezésre kerülő ZENE-BOR ünnepe, melyen minden évben december 30-án nagyszabású gálakoncertet ad a világon egyedül álló, 100 Tagú Cigányzenekar. Kétrészes műsoruk repertoárján a virtuóz cigányzene, a jól ismert klasszikusok mellett olyan népzenei művek szerepelnek, melyeket különleges és egyedi hangszerelésben tolmácsol a zenekar, előadásmódjában csak a „100 Tagúra” jellemző hangzás világgal gazdagítva.

Az est egyik vendégszólistája Kállai Ernő Junior Prima díjas hegedűművész, napjaink egyik legkarizmatikusabb fiatal virtuóza, aki a világhírű mester, Itzhak Perlman tanítványaként diplomázott a New York-i Julliard Egyetemen. Azóta is számos koncertje mellett mindig nagy szeretettel lép fel a Zenekarral.

Idén ismét Lehár Ferenc és Kálmán Imre népszerű dallamaiból nyújtunk át egy csokrot a közönségnek az Operettszínház népszerű szólistáinak előadásában. A koncertet Lendvai Csócsi József főprímás vezetésével az elmaradhatatlan Pacsirta és a Radetzky induló zárja.

Az est különlegessége, hogy a szünetben a közönség borkóstolón ismerkedhet Magyarország borászainak, borpincéinek kiváló nedüivel. Azok a vendégek, akik a koncertélményen túl egy gasztronómiai utazáson is részt szeretnének venni, a műsor alatt sósfalatok kíséretében vagy akár négyfogásos ünnepi vacsora mellett élvezhetik a 100 Tagú mind hangzásban mind látványban lebilincselő, páratlan előadását.

Program:
18.30 Kapunyitás / borkóstolás
19.00 Koncert I. rész / vacsora
20.00 Szünet / borkóstolás
20.25 Koncert II. rész / vacsora folytatása

Menü:
Előétel: Libamáj Bruleé brióssal és vaníliás áfonyával
Leves: Gyöngytyúk consommé mellehúsával és zöldségekkel
Főétel: Supreme csirke csicsókás gratin burgonyával, parajos polentával és kápia mártással
Desszert: Fehércsokoládés tarte mákkal, szilvával és balzsamecettel

Vegetáriánus menü az alábbi e-mail címen kérhető: info@argosart.hu

Jegyárak és jegyvásárlás itt!

JEGYVÁSÁRLÁS

A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket használunk.

Top