Riport a Popfesztiválról a Vígszínházban! Jegyek itt! - jegyekitt.hu
Főoldal » Színház » Riport a Popfesztiválról

Riport a Popfesztiválról


Helyszín: Vígszínház Budapest 1137, Szent István krt. 14.
Dátum: Egész évben

A jövő évadban lesz 40 éve annak, hogy a Vígszínházban bemutatták a Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról című legendás előadást. Az évforduló alkalmából újra felcsendülnek Presser Gábor és Adamis Anna dalai, de a Riport a Popfesztiválról új színpadi mű, új történet, amely az egykori előadás születésének hátterét mutatja be, színházról és szerelemről szól Török Ferenc rendezésében. A darabot 2013 áprilisában láthatja a közönség.

Eszenyi Enikő a fidelio.hu-nak így nyilatkozott:
"A Popfesztivál a maga idejében sokkal több volt egy színházi sikernél. Az az előadás emblematikussá vált, egy ellentmondásos korban született, különös körülmények között, és a most készülő előadás elsősorban erről fog szólni. Vagyis az évforduló kapcsán nem egy sikert akarunk fölmelegíteni, hanem egy korszakról szeretnénk beszélni, a '70-es évek Magyarországáról, az akkori kultúrpolitikáról és színházi életről. Ma sokkal izgalmasabb erről gondolkodni, mint az eredeti Déry Tibor-kisregény történetét újra elmesélni."

Jegyvásárlás >

Top 10

Hogyan vásároljon?

Amennyiben az előadásra helyjegyek vannak, akkor választhat a helyek közül.

Kattintson arra a székre, ahová jegyet szeretne vásárolni!
  Szabad helyek
  Foglalt helyek
  Ön által választott helyek

Amennyiben kiválasztotta az Önnek megfelelő széket, kattintson a nézőtér alatt a "Kosárba" gombra! Ezt követően tudja kifizetni a jegyeket.

Hasznos információk:

E-Ticket információk
A vásárlás részletes menete