Zenés színház > Mamma Mia musical

Mamma Mia musical

Mamma Mia musical

Helyszín: Országosan
Dátum: 2018. augusztus 9.

JEGYVÁSÁRLÁS

Mamma Mia musical a Madách Színházban, Kecskeméten, Miskolcon, Zalaegerszegen, Nyíregyházán 2018-ban!

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. 

A Madách Színház 10 éve tárgyalt a Mamma Mia! színrevitelének jogairól, és mint minden más zenés darab esetében, itt is a non-replica változathoz ragaszkodtunk. A hosszú tárgyalási folyamat után mostanra sikerült megszerezni a jogot, így 2014-ben önálló rendezésben, díszlettel és jelmezzel kerülhet a darab a magyar nézők elé, a világon először, hiszen a musical 1999-es londoni ősbemutatója óta mindig és mindenhol Phyllida Lloyd rendezésében és Anthony Van Laast koreográfiájával láthatta a közönség.

A Madách Színház a világhírű produkciók non-replica változatainak sorát 1983-ban a Macskákkal indította, amikor is a londoni ősbemutató után egy évvel saját rendezésben állíthatta színpadra Szirtes Tamás a nagysikerű Webber-musicalt. Azóta a színház folytatta ezt a hagyományt, így ugyancsak non-replica változatban lett a magyar nézők kedvence Az Operaház Fantomja 2003-ban, a József és a színes szélesvásznú álomkabát, a Volt egyszer egy csapat, a Jézus Krisztus Szupersztár, a Producerek, vagy a Mary Poppins.

A Madách színházban  Stohl András, Sasvári Sándor, Gallusz Nikolett, Muri Enikő, Koós Réka, Szerednyei Béla, Hajdu Steve, Détár Enikő, Ladinek Judit, Sáfár Mónika, Kiss Ernő Zsolt, és Ekamen Bálint főszereplésével lesz látható! A debreceni és veszprémi szereposztást még nem hirdették ki.

JEGYVÁSÁRLÁS

A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket használunk.

Top