Hair musical Debrecen Arénájában a Főnix Csarnokban - Jegyek itt! - jegyekitt.hu
Főoldal » Zenés színház » Hair musical - Debrecen Főnix Aréna

Hair musical - Debrecen Főnix Aréna


Helyszín: Főnix Csarnok - Debrecen 4028 Debrecen, Kassai út 28
Dátum: 2022. november 12. ( szombat )

HAIR MUSICAL - DEBRECEN - FŐNIX ARÉNA - 2022.11.12.

A Pannon Várszínház előadásában Aréna turnéra indul a Hair musical. A világhírű Hair 2022. november 12-én Debrecenben is látható lesz a Főnix Csarnokban.

A világhírű musical Likó Marcell és Marton Lívia új dalszöveg-fordításaival, Vándorfi László magyar szövegkönyv változatával kerül bemutatásra.

Főhősünk Claude Bukowski, egy  kivándorolt család sarja behívót kap. Katonának kell állni, háborúba kell menni egy soknemzetiségű Közép-Európából a soknemzetiségű Amerikába sodródó fiatalembernek. New Yorkban egy, szabadságvágyát sokféleképp megfogalmazó, identitását kereső fiatal társaságba csöppen. A Berger vezette csapat a bevonulás előtt elégeti behívóját és ezt várják Claude-tól is. Lázadnak és szenvednek tőle – önazonosságukat keresik, közüket saját hazájukhoz.

Tréfák, bulik, szerelem és barátság kísérik hőseink útját a megdöbbentő végkifejletig, miközben emblematikussá nemesült, világhírű dalok szólalnak meg, élőzenei kísérettel.

Magyar dalszövegek: Likó Marcell, Marton Lívia

Magyar szövegkönyv/rendező: Vándorfi László

Az előadás eddig Kékesi Gábor, Horváth Dániel, Ekamen Bálint Emota, Ruff Roland, Németh Ádám, Kárpáti Barbara, Becz Betti, Szél Noémi és számos más művész előadásában volt látható. A debreceni előadás szereposztását még nem hirdették ki.

A turné többi előadására ide kattintva vásárolhattok jegyet!

A debreceni Hair előadásra lentebb vásárolhattok jegyet!

Top 10

Hogyan vásároljon?

Amennyiben az előadásra helyjegyek vannak, akkor választhat a helyek közül.

Kattintson arra a székre, ahová jegyet szeretne vásárolni!
  Szabad helyek
  Foglalt helyek
  Ön által választott helyek

Amennyiben kiválasztotta az Önnek megfelelő széket, kattintson a nézőtér alatt a "Kosárba" gombra! Ezt követően tudja kifizetni a jegyeket.

Hasznos információk:

E-Ticket információk
A vásárlás részletes menete