Koncert > Gájer Bálint és Rhoda Scott koncertje

Gájer Bálint és Rhoda Scott koncertje

Gájer Bálint és Rhoda Scott koncertje

Helyszín: Budapest
Dátum: 2015. augusztus 30.

JEGYVÁSÁRLÁS

Az Anonymus Színház bemutatja:

Rhoda Scott & Gájer Bálint in Concert 
Marriott Hotel Bálterem
2015. augusztus 30.

A világhírű orgona-virtuóz énekes Rhoda Scott kapcsolata a Magyar művészekkel immár rendszeresnek mondható, hiszen Varnus Xavérral és a Modern Art Orchestrával színpadra állított közös koncertekkel többször is megörvendeztették a budapesti közönséget. Az amerikai keleti parti gospelzenéjének egyik legautentikusabb képviselője, a „mezítlábas grófnő” idén nyáron újra hazánkba látogat, hogy a jazz örökzöldek és saját szerzemények megszólaltatásával ismét elkápráztassa hallgatóit. 
Az est folyamán Gájer Bálint és zenekara ismét bizonyíthatja, hogy már a nemzetközi zenei elithez tartoznak igényes zenéjükkel.

Rhoda Scott amerikai jazzmuzsikus, minden idők leghíresebb Hammond-orgonistája tavaly ünnepelte 75. születésnapját. A művész apja metodista lelkész volt, anyját kiskorában elvesztette, ettől kezdve hat testvérével együtt apja nevelte. A család sokat költözött, Scott később ennek tulajdonította képességét, hogy könnyedén tudott alkalmazkodni a lekülönbözőbb kulturális közegekhez.

Gájer Bálint, - vagy, ahogy sokan a TV2 műsorából ismerhetik - a swing hercege, minden embert táncra perdít zenéjével. Olyan színpadi tapasztalatot tudhat maga mögött, ami a legnagyobb előadókkal kel versenyre. 

Tehetségét nem csak rajongói éltetik, hanem a szakma azon díjazásai is, amit fiatal kora és karrierje ellenére magának tudhat. Gájer Bálint a mai magyar swing'n'pop zenei stílus meghonosítója és vezéralakja. 
Karrierje évein át tartó tanulásának eredménye megjelenő "Egyszerű az élet" című új lemeze, ami a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon tartott emlékezetes koncertje után egy olyan saját és feldolgozásokat tartalmazó nagylemez, amire képtelenség nem táncolni.

2015 április 27-n a világhírű színész-énekes Robert Davi elő fellépője volt a Papp László Budapest Sportarénában!

Gájer Bálint "Egyszerű az élet" című első nagylemezének slágerei mellett, Michael Bublé, Frank Sinatra dalok, a "The Voice"-ban elhangzott világslágerek (Skyfall, Moves like Jagger, Black or white, Wonderwall, Grenade stb.) , illetve a Group'N'Swing zenekarral előadott szólódalok is helyet kapnak a műsorban. Az elhangzó dalok egytől egyig ismertek a nagyközönség előtt, így a kellemes hangulat garantált.

Jegyárak: 10.000, 20.000, 40.000, 60.000, 80.000 Ft

JEGYVÁSÁRLÁS

A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket használunk.

Top