Fesztivál > Fertőrákosi Barlangszínház jegyek

Fertőrákosi Barlangszínház jegyek

Fertőrákosi Barlangszínház jegyek

Helyszín: Fertőrákosi Kőfejtő és Barlangszínház
Dátum: 2024 nyarán

JEGYVÁSÁRLÁS

FERTŐRÁKOSI BARLANGSZÍNHÁZ 2024

A Fertőrákosi Barlangszínházban évről-évre izgalmasabb produkciók várják a közönséget. Az elmúlt években a nemzetközi jazz legendák mellett a hazai sztárok Zorán, Szulák Andrea, Rúzsa Magdi, Kovács Kati, Fenyő Miklós, Dés László is koncertet adott már, illetve rendre ellátogattak az Experidance sikermusicaljei, de az Operettszínház és a Madách Színház sztárjai és számos balett előadás is látható volt. Az operett produkciók mellett német nyelvű előadások és opera produkciók is színpadra kerültek.Emellett a családok igényeire gondolva cirkuszi előadás, mesemusical és filmzenei koncert repertoárra került.

A Fertőrákosi Barlangszínház 2024-es programjában látható lesz nagy visszatérőként a Sissi táncjáték, a Tesla musical és az Omega dalokból készült musical a Gyöngyhajú lány. Emellett új bemutatóként látható a Hair musical és először látható Fertőrákoson az Robin Hood musical és  ABBA szerzőpárosának musicalje a SAKK musical. Szintén újdonság lesz a Szállj fel szabadmadár koncert is.

Ennio Morricone zenéjéből is rendeznek egy koncertet, ahol a Star Warstól a Jurassic Parkon át a harry Potterig számos műve felcsendül, de lesz egy Puccini gála és az operett szerelmeseinek elhozzák a Csárdáskirálynőt és a Sybillt valamint visszatér Fertőrákosra Rúzsa Magdi is.

Jegyek hamarosan kaphatóak! A jegyárak előadásonként eltérnek!

JEGYVÁSÁRLÁS

A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon sütiket használunk.

Top