Diótörő a Budapesti Operettszínházban- Jegyvásárlás itt! - jegyekitt.hu
Főoldal » Tánc » Diótörő az Operettszínházban

Diótörő az Operettszínházban


Helyszín: Budapesti Operettszínház 1065 Budapest Nagymező utca 17.
Dátum: 2022

Diótörő balett - Budapesti Operettszínház

Csajkovszkíj Diótörő balettje mára már elmaradhatatlan kelléke a karáconyi készülődésnek és még mindig a közönég egyik legnagyobb kedvence. Mutatja ezt az is, hogy a Diótörőből Disney film, musical, rajzfilm és mese is készült. A Budapesti Operettszínházban 2020-ban is látható lesz karácsonykor a Diótörő.

A Magyar Táncművészeti Egyetem (MTE) és a Budapesti Operettszínház, az idei legnagyobb közös vállalkozás a Diótörő színpadra állítása volt. A Budapesti Operettszínházban idén  december 18-ától lesz látható a Diótörő. A szereplők között a Magyar Táncművészeti Egyetem hallgatói is feltűnnek majd.

A különleges bemutatón egy rendhagyó látványvilág és rendezés  várja a közönséget. A rendező-koreográfus ifj. Harangozó Gyula táncművész lesz, aki a Bécsi Operában korábban sikerrel játszott Diótörő-rendezése alapján új, látványos előadást készít majd az Operettszínházas bemutatóhoz.

Jegyárak és jegyvásárlás lentebb!

Jegyvásárlás >

Top 10

Hogyan vásároljon?

Amennyiben az előadásra helyjegyek vannak, akkor választhat a helyek közül.

Kattintson arra a székre, ahová jegyet szeretne vásárolni!
  Szabad helyek
  Foglalt helyek
  Ön által választott helyek

Amennyiben kiválasztotta az Önnek megfelelő széket, kattintson a nézőtér alatt a "Kosárba" gombra! Ezt követően tudja kifizetni a jegyeket.

Hasznos információk:

E-Ticket információk
A vásárlás részletes menete