Benyovszky musical - Jegyek a pesti Magyar Színház előadására! - jegyekitt.hu
Főoldal » Zenés színház » Benyovszky musical

Benyovszky musical


Helyszín: ParaPark 1081 Budapest, Vajdahunyad utca 4.
Dátum: 2021-től

BENYOVSZKY, A SZABADSÁG SZERELMESE - PESTI MAGYAR SZÍNHÁZ

Benyovszky Móric, a száműzött magyar nemes Kamcsatkán várja sorsa jobbra fordulását, társaival szökést terveznek. A kormányzó lánya beleszeret Benyovszky grófba nem tudva, hogy a férfit szerelmetes felesége, családja várja otthon. A lázadás sikerrel jár, de a kormányzó életét veszti, utolsó kívánsága, hogy a gróf mentse meg lányát a szégyentől, vegye el feleségül. És megindul a kalandos út a tengeren, megismerjük a formozai lányünnepet, az útba eső térség szokásait, hogy eljussunk Madagaszkárra, ahol Benyovszky Móricot a bennszülöttek királyukká választják. Afanázia, a kormányzó lánya a hajón értesül róla, hogy szerelme Benyovszky iránt nem teljesedhet be. Benyovszky Móric társait a szigeten hagyva Mária Terézia elé járul Bécsben, hogy kijárja a sziget függetlenségét, ám az francia fennhatóság alatt van. Kalandos, fordulatos világjáró  musical Nagy Tibor remek zenéjével, a dalszövegírás klasszikusának Bradányi Ivánnak verseivel. A Benyovszky musicalt a Benyovszky Emlékév 2021 kapcsán a Benyovszky Nemzeti Emlékbizottság támogatásával mutatjuk be.

Szereplők: György Rózsa Sándor, Sári Évi, Békefi Viktória, Lux Ádám, Bencze Ilona, Szabó Sípos Barnabás, Czető Ádám és még sokan mások.

Jegyárak és jegyvásárlás lentebb!

Jegyvásárlás >

Top 10

Hogyan vásároljon?

Amennyiben az előadásra helyjegyek vannak, akkor választhat a helyek közül.

Kattintson arra a székre, ahová jegyet szeretne vásárolni!
  Szabad helyek
  Foglalt helyek
  Ön által választott helyek

Amennyiben kiválasztotta az Önnek megfelelő széket, kattintson a nézőtér alatt a "Kosárba" gombra! Ezt követően tudja kifizetni a jegyeket.

Hasznos információk:

E-Ticket információk
A vásárlás részletes menete